Vil du støtte løypekjøring?

Terje Nilssen i Løtenløyper gjør en fenomenal jobb med å kjøre skiløyper!
Terje Nilssen i Løtenløyper gjør en fenomenal jobb med å kjøre skiløyper! Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Setter du pris på skiløypene fra Gåsbu, Budor og Vollkoia - og løypene i nærområdet ditt? Løypeselskapene på Hedmarksvidda er gode spleiselag til beste for oss alle. Kanskje du også vil bidra?

Det er grunneierne (almenningene), kommunene Løten, Stange, Hamar og Ringsaker - og vi i HHT som finansierer de tre løypeselskapene på Hedmarksvidda (i tillegg til gaver og frivillig betaling fra brukerne og godt samarbeid med idrettslagene). Løypene står åpne hele døgnet og i tillegg er det lysløypemuligheter også :). Kanskje du kunne tenke deg å gi løypeselskapene DIN støtte for de fine løypene denne sesongen (du velger selvølgelig selv nivået på din gave).  

Hedmarken Turistløyper kjører fra Gåsbu + organiserer noe nærkjøring rundt og til/fra Hamar og har bankkonto 1822.46.49912 og VIPPS nr 505496

Vollkoia turløyper (tidligere Brumunddal og omegn turistløyper) som kjører fra Vollkoia har kontonr: 1822.69.74489​​​​​​​ og VIPPS nr 138485

Løtenløyper kjører løypene fra Budor og løypene i nærområdet til Løten sentrum + Mosjømarka. Da kan du bruke kontonr: 1865.20.12473  og VIPPS nr 124323


Stange

Ang nærmiljø-skiløyper i Stange er det mange idrettslag/velforeninger/dugnadsgrupper som kjører skiløyper:
Løyper rundt Stange sentrum kan man følge nyttig info i Facebook-gruppen "Skiløype på Stange og i Ottestad". VIPPS nr til skiløype Stange er nr 507156. 

Ottestad IL kjører løyper som kobles sammen med Stange-løypene ca halvveis mellom Ottestad og Stange. VIPPS nr 130463.
Espa IL har kjørt løyper fra Knuken, og fra Gransjøen til Spitalsvegen. VIPPS nr 127302. Kontonr 1813.28.20291
Ilseng IL kjører løyper i skogen (inkl lysløype) og deler av Ilsengstiene. VIPPS nr 31678
Åsbygda IL Ski har stort løypenett fra Pruterud med kobling til Åsbygda-løypene og mot Våler. Og lysløype fra Hekne til Åsen.
Vallset IL skigruppa har lysløype og løyper i nærområdet.
Romedal vel/idrettslag er også igang med å kjøre løyper på jordene og disse har blitt synlige på skisporet.no i vinter! VIPPS nr 115949 Romedal idrettslag (merk løypekjøring)

Kartskisse med nærskiløyper i Stange (løyper på jordene kjøres ikke nødvendigvis akkurat likt hvert år)

Vær obs på at ikke alle disse løypene er synlige på skisporet.no så her må man følge med på facebook og "spre det glade budskap" slik vi prøver å gjøre nå. Vi vet fra tidligere vintre at løyper i lavlandet er et "luksusgode" man aldri vet hvor lenge varer så disse må brukes så mye som mulig mens de er her!

God tur!

PS - gi oss beskjed hvis du har informasjon som bør være med i denne saken! :)