Fredag 1. desember åpnes påmelding for turene i 2018

Forside HHT-nytt 2/2017
Forside HHT-nytt 2/2017 Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Fredag 1. desember blir alle 2018-turene 1. halvår synlige og mulig å melde seg på her på hht.no (med unntak av påmeldingsturene i Barnas Turlag). Dette er samme dag som HHT-nytt er forventet i postkassa di! 

Vi har som vanlig planlagt et rikholdig turprogram for neste år, så her blir det mange muligheter for å være på fellestur med turleder. Du får nå oversikt over alle overnattingsturer fram til høsten 2018 og alle dagsturer første halvår. Hvis du får lyst til å melde deg på en av turene som har påmelding, så gjør du det her på nett (husk det er betaling ved påmelding). Barnas Turlag åpner ikke påmelding på leire og overnattingsturer før 10. januar, for da har alle BT-medlemmene fått halvårskalender i posten.  Unntaket er VinterBaseCamp på Åkersætra, som man allerede nå kan melde seg på.

Styret har vedtatt å endre formen på HHT-nytt så fra nå av er bladet ca halvparten antall sider, og det betyr at det er endel detaljer som ikke lenger er med i bladet. Men dette finnes på nettsiden vår! Dette nummeret har hovedtema om Rondanestien. Vi håper dere liker det nye formatet på HHT-nytt.

Halvveis på Rondanestien
Halvveis på Rondanestien Foto: Margrete Ruud Skjeseth