HHTs årsmøte onsdag 7. mars

Foto: DNT

Onsdag den 7. mars kl 18.30 (Høgskolen Innlandet, Hamar) inviterer vi alle medlemmer til vårt årsmøte. Etter selve årsmøtet blir det et jubileumsforedrag DNT 150 år!

Vanlige årsmøtesaker og muntlig presentasjon av vår aktivitet i 2017.
Vedtekstendringer fordi vi legger ned informasjonsutvalget.

Forslag som ønskes behandlet må sendes styret ved daglig leder Margrete Ruud Skjeseth epost margrete.ruud.skjeseth@dnt.no  innen onsdag 21. februar. Frist for frasigelse av verv var onsdag 07. februar. Stemmeberettigede på årsmøtet er medlemmer som har betalt kontingent.

Årsmøtedokumentet blir delt ut i døra på årsmøtet. Det kan evnt hentes i HHT-butikken i forkant hvis du ønsker fra onsdag 28. februar - eller leses på skjermen hvis du vil (fra samme dato): ÅRSBERETNING 2017 ​​​​​​​

Kaffepause med "bursdagskake" (innebursdag DNT 150 år :) 

Etter selve årsmøtet har vi invitert Julie Maske, redaktør av «Historien», DNTs årbok 2017 og «Kunsten å vandre» DNTs praktbok i forbindelse med 150-årsjubileet. Hun skal holde et inspirerende foredrag om DNTs historie og om turer utenfor allfarvei. Hun starter ca. kl. 20.00, og dette er et åpent arrangement også for de som ikke er medlemmer.

Julie vokste opp i Trøndelag, tråklet Sylan, Trollheimen og Rørosvidda i barndommen, før hun tok steget ut av hjemtraktene for å se mye mer av Norge. Hun har de siste tretten årene jobbet i Fjell og Vidde som journalist og fotograf, og oppdager hele tiden noe nytt om tur- og friluftslivsmangfoldet i det langstrakte landet vårt.

Som avslutning på møtet blir det trekning av gaver fra vår sponsor Norsk Tipping.

VELKOMMEN!

Julie Maske
Julie Maske Foto: DNT