Ledige plasser på Friluftsskole og SommerBaseCamp

Foto: Marius Dalseg Sætre

Sommerferien nærmer seg, og HHT arrangerer flere aktiviteter for barn og unge. Det er fortsatt noen få ledige plasser på HHTs Friluftsskole og SommerBaseCamp på Skolla.

25.-29. juni arrangeres HHTs Friluftsskole på Hamar, og her er det i skrivende stund to ledige plasser. Aldersgruppa er primært 9-12 år.

Foto: Knut Einar Nordhagen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, primært for 9-12-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og moro ute på tur. Friluftsskolen arrangeres på dagtid i perioden kl. 09.00-15.00 over 5 dager den første sommerferieuka. Friluftsskolen er åpen for alle.
Meld deg på og få en knallstart på sommerferien! På Friluftsskolen skal vi ha mange morsomme leker ute i naturen, i tillegg skal vi bli kjent med allemannsretten når vi er på tur, ta mange "Urbane turposter", vannaktiviteter som bading og fisking, grilling og mye mer! Detaljert dagsprogram kommer etter hvert.
Det vil være ulikt oppmøtested hver dag, men alle dager foregår i nærheten av Hamar sentrum.
Friluftsskolen vil være bemannet med kvalifiserte ledere fra HHT og er et samarbeid mellom Den Norske Turistforening og Friluftrådenes Landsforbund.
Tidspunkt:           Kl. 09.00-15.00 alle dager
Antall plasser:    20

Påmeldingsstart: 10. januar 2018
Påmeldingsfrist: Innen 1. mai til HHT via våre nettsider
Deltageravgift:  Kr 500,- for DNT-medlem / kr 750,- for ikke-medlem, inkl. varm lunsj alle dager.

Påmelding gjør du her.

Siste uka før skolestart i august, dvs. 13.-17. august, er det klart for SommerBaseCamp på Skolla for ungdom i alderen 12-15 år.

SommerBaseCamp er fem fantastiske dager! Dette er en etter hvert tradisjonsrik og populær sommerleir med aktiviteter som kanopadling, bading, fisking, fjellturer, lek og moro i friluft, kveldsmoro i lavvoen og mye mer. En overnatting utendørs, ellers inne på hytter.
Se bilder fra fjorårets SommerBaseCamp her.
Påmelding: Innen 25. juli til HHT via våre nettsider. Maks. antall deltagere: 20
Pris: Kr 2.000,- for DNT-medlem/kr 2.300,- for ikke-medlem
Frammøte: Avreise med buss fra Hamar skysstasjon kl. 09.00 med stopp på Esso Brumunddal
Hjemreise: Ankomst Hamar ca. kl. 16.15 etter stopp på Esso Brumunddal
Kontaktperson: Knut Einar Nordhagen, tlf. 977 80 304

Påmelding gjør du her.