Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Velkommen til Kom deg ut-dagen 2. september

Foto: Margrete Ruud Skjeseth

HHT arrangerer Kom deg ut-dagen både i Kvennstugua og på Åkersætra.

Norges største friluftslivsorganisasjon markerer sitt 150-årsjubileum, og inviterer alle til å bli med på en morsom utedag. På Kom deg ut-dagen 2. september arrangeres Kom deg ut-dagen på hele 160 ulike steder landet rundt, og DNT forventer rundt 50.000 små og store deltagere.  I HHTs område er det Åkersætra og Kvennstugua som gjelder.

– Vi feirer naturen, friluftslivet og frivilligheten med en skikkelig utedag, og vi håper så mange som mulig har lyst til å være med, sier daglig leder i HHT, Margrete Ruud Skjeseth. 

Mange av DNTs 57 medlemsforeninger gjør nå klart til feiring med varierte tilbud; uteovernatting, natursti, bålkos, konkurranser, turer og mye mer.

Siden oppstarten i 1868 har DNT vokst til å bli en viktig samfunnsaktør. 

– I 150 år har vi jobbet for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier. Ved å inspirere til turglede bidrar vi også til å gjøre folk glade i naturen. Og det man er glad i, tar man vare på, sier Ruud Skjeseth.

Og nettopp Kom deg ut-dagen er en måte å få den oppvoksende generasjon til å bli glade i naturen på. I år er det 12 år siden Kom deg ut-dagen ble arrangert for første gang, og siden da har flere hundre tusen barn og familier blitt inspirert til å nyte og lære mer om natur og friluftsliv.

Og du: Er du ikke medlem ennå, får du et ekstra godt tilbud akkurat denne dagen. Kjøper du medlemskap for 2019 på dnt.no innen midnatt den 2. september, får du resten av 2018 med på kjøpet. Tilbudet gjelder kun 2. september og innmelding må gjøres på nett.