Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Fjelltur i Rondane  21.-24.august 2018.

Foto: Sidsel Gotaas

Også dette året dro Onsdagsgruppen på fjelltur til Rondane. Vi bodde på Rondablikk. Der er det enkle rom og god mat fra buffet. Dessuten er prisen absolutt akseptabel. 

Tekst: Sidsel Gotaas

Vi ble 47 personer i år. Hver dag kan vi gå på turer med tre forskjellige vanskelighetsgrader alt etter hvilken form vi er i. Gruppe 1 er for de godt spreke og de fikk fine turer litt lengre og raskere enn de andre. Første dagen som startet kl. 12.30, gikk vi alle opp til Hovdepiggen fra forskjellige utgangspunkt. Andre dagen gikk gruppe 1 på en flott tur og høyt opp i fjellene med nydelig utsikt. Gruppe 2 gikk en litt enklere tur, mens gruppe 3 gikk langs Furusjøen. Den siste dagen ble litt mer overskyet , men ut på tur kom vi allikevel til Sukkertoppen. Der oppe var det tåke og vind, så vi kom raskt nedover igjen og både gruppe 3 og 2 spiste nisten i gapahuken.

Vi hadde fine dager og koste oss sammen ved matbordene og senere på kvelden etter en liten samling der turene ble oppsummert.

Vi vil alle gratulere Turid som fyller 95 år i disse dager. Turid spanderte derfor et glass champagne til oss alle! En stor takk til komiteen som ordner alt så fint for oss andre!

Foto: Sidsel Gotaas

Skrevet av Harald Normann 2. september 2018