Nye drivere på Stenfjellhytta i vinter

Ingrid Robøle (Hamar skiklubb) og Erik Grøndalen (Hamar o-klubb)
Ingrid Robøle (Hamar skiklubb) og Erik Grøndalen (Hamar o-klubb) Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Vi nærmer oss vintersesongen på Hedmarksvidda og vi er glade for å kunne spre det glade budskapet om at vertskapet på Stenfjellhytta kommende vinter er Hamar skiklubb og Hamar o-klubb!

Hamar o-klubb og Vang o-lag tok over driften av Stenfjellhytta på kort varsel sist januar. Årsaken var at vi avsluttet kontrakten med de tidligere driverne av Stenfjellhytta 1. januar. O-klubbene drev hytta i samarbeid hele vinteren. Nå har Vang o-klubb trukket seg ut, mens Hamar o-klubb blir med videre.Det blir i samarbeid med Hamar skiklubb.

Det er o-klubben veldig glade for, fordi de hadde ikke greid det alene.
– Vi har spurt medlemmene, og flesteparten var positive til å fortsette med denne dugnaden, forteller Grøndalen som selv trives veldig godt med denne dugnaden. Skiløpere som kan komme inn i varm skihytte for å spise og drikke er glade kunder, sier han.

ÅPNER 2. JULEDAG
Leder Ingrid Robøle i Hamar skiklubb forteller at de håper at disse dugnadsvaktene kan appellere til barnefamilier som ønsker en fjell-/hyttetur, men også juniorløpere og andre medlemmer. Til sammen har de to klubbene rundt 500 medlemmer.

– Og det er veldig velkomment dersom det er noen tidligere medlemmer som kan tenke seg å bidra, sier Robøle.

Serveringstilbudet på Stenfjellhytta åpner for sesongen 2. juledag. Overskuddet fra hyttedriften tilfaller de to idrettslagene og deres aktivitet.

Vi i HHT er veldig glad for at vi har fått på plass en robust dugnadsbasert løsning for Stenfjellhytta og ønsker de to klubbene velkommen på "laget som tilrettelegger for aktivt friluftsliv på Hedmarksvidda"!

Foto: stenfjellhytta webkamera