Nå kan du besøke ny hytte på Savalsætra

Trivelig kjøkkenkrok med sengebrisker
Trivelig kjøkkenkrok med sengebrisker Foto: Jan Johnsrud

Torsdag 4. oktober blir første dag man kan benytte seg av DNT standardnøkkel og komme inn på vår nye overnattingshytte på Savalsætra. Dere kan glede dere til å besøke den!

Tidligere i sommer jublet vi over denne gladmeldingen: Vi har skrevet avtale om å leie setra til Grindereng gård - på Savalsætra! Nå blir den lange etappen på nesten 30 km fra Svartskogkoia i Mosjømarka til Målia mulig å dele i to like store etapper istedet! 

Og nå skjer det som HHT i Løten har drømt om i mange år - en løsning som gjør det lettere for vandrere langs Rondanestien. Vi er veldig glade for at Bjørn Sætren og hans sønn Hans Jørgen Sætren, som snart skal overta gården, ville leie ut setra si til oss!

Nå har HHT i Løten lagt ned svært mange dugnadstimer på denne hytta siden starten av august og onsdag kveld har vi et internt arrangement og markerer åpningen - og fra torsdag kan alle med DNT-nøkkel låse seg inn og besøke og eventuelt overnatte på denne hytta! Her kan du lese hyttebeskrivelsen SAVALSÆTRA.

Søndag 7. oktober holder HHT Løten Åpen hytte for å vise den fram - da er alle velkomne innom der mellom kl 12.00 og 15.00. Les mer om:  ÅPEN DAG SAVALSÆTRA

Savalsætra
Savalsætra Foto: Margrete Ruud Skjeseth