Bommen på Gåsbu

Gåsbu
Gåsbu Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Det nærmer seg skisesong og det er god sesongforberedelse å gjøre seg godt kjent med det nye bomsystemet på Gåsbu. Her kan du lese om det nye systemet: 

Passering av bommen på Gåsbu: Den nye bommen er plassert før parkeringsplassen, så nå er avgiften lik for parkering på Gåsbu og kjøring innover fjellvegen. Når du kjører gjennom bommen blir passeringen din fotografert og du må betale.

ENKELTBILLETT PR TUR KR 60,-
For enkeltpassering kan du betale med Visa/Mastercard eller Apple pay på automaten (eller på nettsiden til Skanpass, se link lenger ned) på p-plassen ca. 200 m innenfor bommen eller med SMS (over telefonregningen): Send Vang pluss ditt registreringsnummer til 2120. NB! Eier av bilen får faktura + gebyr kr 29,- (jfr info pr 30.11.18) i posten om ikke bomavgiften er betalt innen 48 timer etter passering.

ABONNEMENT

Har du årskort/sesongkort må du oppgi bilnummer når du betaler og da kan du kjøre gjennom bommen og ut på tur. Du kan ha to bilnummer pr årskort/sesongkort men kun en bil innenfor bommen av gangen. Dette er en super julegaveide til de som liker å være på tur på Hedmarksvidda innenfor Gåsbu!

Årsabonnement 2019 gjelder for 2 kjøretøy, et innenfor bommen om gangen kr. 1000
Sesongabonnement gjelder for 2 kjøretøy, et innenfor bommen om gangen (fra 01.11 til 01.05 eller fra 01.05 til 01.01) kr. 650
NB - dette har stått feil på Skanpass sine sider ang antall biler pr sesongkort. Det skal være 2 biler. Fredag 07.12.18 er det rettet opp og du får registrert to bilnummer på direkten. 

DENNE NETTSIDEN ER VIKTIG: HER KAN DU BETALE

Les mer på nettsidene til Vang almenning

Dette kan du oppleve innenfor bommen
Dette kan du oppleve innenfor bommen Foto: Margrete Ruud Skjeseth