Bli med på langtur på ski - fra Sjusjøen til Gåsbu (evnt Budor)

Rast og hygge underveis er viktig på langtur
Rast og hygge underveis er viktig på langtur Foto: Ivar Helleberg

Lørdag 2. mars samles vi for å gå på ski fra Sjusjøen til Gåsbu for 25. gang! Vi er stolte av at vi får med oss flere hundre deltakere hvert år på en skitur som er godt over fem mil lang! 

Dette er ikke en vanlig fellestur der alle går samlet - men en organisering av felles transport med busser på morgenen og flere turledere godt spredd i "feltet". Iår som ifjor kommer Norsk Tipping med "påfyll-drikkestasjon" til alle på Lavlia (nord for Brumund).

Praktisk informasjon:
Påmelding: Innen onsdag 27. februar via linken under.
Pris: Kr 150,- for DNT-medlem/kr 300,- for ikke-medlem. Ungdom til og med 18 år halv pris. Betaling ved påmelding via nett.
Frammøte: Gåsbu eller Budor kl. 08.00. NB! bom-/parkeringsavgift begge steder. På Budor vil bussen stå på den nederste parkeringsplassen til skitrekket, til venstre ved det nye "Velkommen til Budor"-skiltet. Bussene går til Sjusjøen med mulighet for påstigning ved Shell/7-eleven i Furnesvegen (Hamar), Esso ved E6 i Brumunddal og veikroa på Rudshøgda.
NB! Påstigningssted må angis ved påmelding.

Du kan lese mer om turen og melde deg på her:  TURBESKRIVELSE OG PÅMELDING

Vi vil anbefale deg som tenker å være med på turen å ha noen timer med ski på beina før du legger ut på denne turen - den varer mesteparten av dagen for de fleste.

Les turforslaget på ut.no: SJUSJØEN - GÅSBU PÅ SKI


Når du ser dette skiltet er du halvveis
Når du ser dette skiltet er du halvveis Foto: Margrete Ruud Skjeseth