Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Skitur ved Vollkoia og til Blåmyrkoia 20.02.2019.

Foto: Eva Jønsrud

Etter en uke med regn og mildvær, var det plutselig -5 grader og steinharde løyper.

Tekst: Sidsel Gotaas

Det var så hardt at løypemaskinen ikke klarte å kare opp isen. Dermed ble det ikke så mange som våget seg oppover til Blåmyrkoia. Men med klister under skiene, ble det allikevel både god gli og godt feste. Men engstelsen for hvordan vi skulle komme ned igjen, lå latent i bakhodet. En del folk holdt seg derfor i de nedre løypene eller bare gikk rundt Volltjernet. Dessverre endte det med fall og to ambulanseutrykninger. Nå får vi håpe de blir godt ivaretatt og blir gode igjen. Men jeg hørte at det muligens var noe brukket hos begge to.  Vi ønsker våre to skadete venner riktig god bedring!!

Vi ble 27 stykker på Blåmyrkoia og  15 på Vollkoia i dag. På Blåmyrkoia fikk vi både boller og sang, før Harald leste noen artige stykker. Nils-Jørgen inviterer til fjelltur på Spidsbergseter fra 19.-22.august.  Mens vi satt der oppe, kom allikevel løypemaskinen oppover og rusket litt opp. Dermed ble det ikke så farlig å kjøre nedover, men noen av oss tok ingen sjanser og gikk på beina de bratteste bakkene. Det gikk strykende videre!

Kanskje kommer det nysnø igjen og da blir det flott! Bli med på tur hver onsdag til varme koier!

ES: Ole Ellefsæter fikk boka ONSDAG som hilsen fra Onsdagsgruppa på 80-årsdagen sin. Uten den gamle Blåmyrkoia som Ole sørget for å frakte opp til Brattberget og sette opp der, hadde ikke vi hatt turgruppa vår!  Astri Tallaug Johansen overrakte gaven til Ole og den ble det satt pris på! 

Foto: Sidsel Gotaas

Skrevet av Harald Normann 21. februar 2019