Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Skitur ved Vollkoia og til Blåmyrkoia 06.03.2019.

Foto: Oddmund Lunna

Våren er ikke kommet ennå! I dag var det flotte vinterforhold igjen med kuldegrader, nysnø og nypreparerte løyper. Tekst: Sidsel Gotaas

Ingen fare å dette i dag! Men det var også lett å ploge ned de bratteste bakkene og skiene gikk fint.  Litt tåke over myrene ga et trolsk bilde. Furua hadde igjen tatt vinterkåpa på. På Blåmyrkoia ble vi etter hvert 38 personer, og seks var innom Vollkoia. Hyggelig besøk fra Trondheim fikk vi også, til og med fødselsdagssangen ble sunget for Sissel. Hun demonstrerte sine nye ski med tynne stålkanter som gjør det lettere å ploge. Nye bindinger som det er lett å ta av om man faller. Kan dette være noe for oss som en aldersforsikring?

Liv leste i dag om kylling og hønsehold opp gjennom tidene. Det er tidkrevende å holde høns for de skal slett ikke fryse og de skal gjerne ha variert kosthold, gjerne kokt eller stekt fisk og grøt.  Da vil de verpe ekstra godt!

Det var også hilsen fra våre to uheldige skiløpere. De er begge ved godt mot, men flere skiturer blir det ikke denne sesongen! Arm- og lårbensbrudd tar det tid å lege! Vi hilser alle til dem og ønsker god bedring!

Klikk her for å skrive tekst.
Foto: Sidsel Gotaas

Skrevet av Harald Normann 7. mars 2019