Bli medlem i HHT!

Nå er det snart sommerferie, og det er en fin tid å melde seg inn i HHT og benytte seg av medlemstilbudene våre når du skal ut på tur. 

Familiemedlemskap.
Familiemedlemskap. Foto: André Marton Pedersen

Medlemskategorier

Familiemedlemskap: Er dere tre eller flere i familien, kan det lønne seg å tegne familiemedlemskap. Alle må ha samme adresse. Gjelder husstandens barn og inntil to voksne over 26 år.

Hovedmedlem: Er du mellom 27 og 66 år, blir du hovedmedlem.

Livsvarig medlemskap: Livsvarig medlemskap er Hovedmedlemskap x 25. For 2019 er prisen 17.375,-. Kontakt medlemsservice for å tegne.

Ungdomsmedlem: Som medlem fra 19-26 år blir du medlem av DNT ung, og får halv pris på overnatting på turisthyttene.

Skoleungdom: Er du mellom 13-18 år blir du medlem av DNT ung, og får halv pris på overnatting på turisthyttene. 

Barnemedlem: Til og med det året du fyller 12 år, er du medlem av Barnas turlag.

Husstandsmedlem: Du kan få husstandsmedlemskap når du bor sammen med et hoved-, honnør- eller livsvarig medlem.

Honnørmedlem: Honnørmedlemskap tilbys automatisk når medlemmet er over 67 år. Kontakt DNTs medlemsservice om du er ufør og har rett til honnørmedlemskap.

Gavemedlemskap: Dåp, jubileum, bryllup, konfirmasjon eller bursdag? Gi flotte naturopplevelser i gave! 

Medlemsfordeler

Som medlem i Hamar og Hedemarken Turistforening får du rabatter på overnatting og mat på alle DNTs 500 hytter over hele landet og en rekke andre lokale og nasjonale medlemsrabatter.

HHTs eget medlemsblad HHT-nytt kommer ut to ganger i året med turprogram og artikler. Du kan også lese HHT nytt på nett (her leser du utgaven som kom ut i juni 2019). Dessuten får du DNTs årbok og seks utgaver av magasinet Fjell og Vidde tilsendt i løpet av året.

I HHTs egen butikk får du gode medlemsrabatter på tursekker, kart og annet turutstyr. Det lønner seg å komme seg ut på tur!

Sommer-informasjon: Butikken vår har åpent alle dager fra mandag til og med lørdag i perioden fra 1. juli til midten av august. Mandag - fredag fra klokken 10.00 til 16.00 og lørdager fra 10.00 til 15.00. 

Husk at du som DNT-medlem får rabatter både i butikken og på alle DNT-hytter. Medlemskap kan ordnes i butikken. Vi gir deg også gjerne tips til både nærturer og lengre turer til fjells.

HHTs medlemmer har i tillegg rabatter på utvalgte produkter på Sport1 Superstore Olrud. Les mer om det her.

Foto: Anne Dobloug