Deltakerpremie turposter kan hentes fra mandag 12. august

Mjøsbadet i Brumunddal
Mjøsbadet i Brumunddal Foto: Ringsaker kommune

Helt nytt i år er at deltakerpremien til barn og unge t.o.m. 16 år, som har tatt minst 6 av de 10 postene i Løten, Ringsaker eller Stange - eller 30 av de 50 stolpene i Hamar, er en billett til publikumsbading enten i Mjøsbadet i Brumunddal eller i Moelvhallen. Fra mandag 12. august kan man begynne å hente og benytte deltakerpremiene.

De siste årene har denne deltakerpremien vært en dagsbillett til Ankerskogen svømmehall men denne sesongen inviterer vi de unge turpost-deltakerne til å prøve de nye svømmehallene i Brumunddal eller Moelv. Vi kan også anbefale en tur i uteområdet Mjøsparken (nord for Mjøstårnet) der det nå er tilrettelagt for massevis av uteaktivitet både til lands og i Mjøsa. 

Det er viktig å merke seg åpningstidene for publikumsbadingen og de kan du lese mer om her: Mjøsbadet eller Moelvhallen.

Deltakerpremiene kan nå (fra mandag 12. august og utover) hentes i hver kommunes servicekontor og da må man enten ha med klippekortet sitt eller vise fram postklippene sine i appen (SjekkUT eller Stolpejakten). Premien er gyldig en gang i Mjøsbadet eller Moelvhallen innen 31.12.2019. Barn under 12 år må være ifølge med svømmedyktig voksen over 18 år. Deltakerpremiene er gitt av Ringsaker kommune. Premiene blir ikke sendt i posten.

Les mer om: Turposter i Hamarregionen 2019.


Mjøsparken i Brumunddal
Mjøsparken i Brumunddal Foto: Ringsaker kommune