Ane ❤ Christopher

Brudeparet Ane og Christopher
Brudeparet Ane og Christopher Foto: Margrete Ruud Skjeseth

I starten av april begynte vi å lete etter par som ønsket å gifte seg på tur - nærmere bestemt på fellestur til Lyngkampen søndag 1. september. Og nå er alle planer lagt og det er Ane Fjeldstad og Christopher Christensen som skal gifte seg. Vil du være med på bryllupsturen?

Ane og Christopher bor i Hamar - han er fra Brumunddal og hun fra Vang. De leste om bryllupsturen i Hamar Arbeiderblad 1. april og trodde nok først det var en aprilspøk. Men når vi i HHT bekreftet at dette var helt sant tok de kontakt med oss og siden har planleggingen om tur og bryllup tatt form. Presten Katrin Wiegmann har mye erfaring med friluftsbryllup på egnede steder særlig fra sin forrige jobb på Helgelandskysten. Både Ane(27) og Christopher(29) har alltid vært interessert i friluftsliv og de er begge utdannet som lærere med fokus på idrett og friluftsliv og er begge turlederutdannet i HHT.

Nå får alle som vil være med på fellestur på selveste Kom deg ut dagen 1. september være med og feire vielsen deres! Katrin Wiegmann skal vie, Leif Bjarne Steinbakken og Margrete Ruud Skjeseth er turledere, Johannes Høisveen skal spille trompet og Vang sangforening stiller med forsangere til følgende salmer:

Din hånd i min
Deilig er jorden
Å leva det er å elska

(alle får tekstene utdelt - øv gjerne litt på forhånd så det blir allsang som "runger").

Det er begrenset med parkeringsplass på Prøva langs Birkebeinerveien. Derfor har vi satt opp buss fra Vikingskipet som også stopper på Brumund sag. Hvis du ønsker å bli med bussen må du melde deg på PÅMELDING ellers kan du bare møte opp.

Les mer om turen BRYLLUPSTUR TIL LYNGKAMPEN 

Les også om bryllupsturen iHamar Arbeiderblad nettavis

Alter og utsikt på Lyngkampen
Alter og utsikt på Lyngkampen Foto: Leif Bjarne Steinbakken