Flott høstmøte med helseministeren!

Kunnskapsrik og engasjert helseminister Bent Høie på Hamar 06.11.19
Kunnskapsrik og engasjert helseminister Bent Høie på Hamar 06.11.19 Foto: Helge Stikbakke

Onsdag 6. november kom helseminister Bent Høie til vårt høstmøte og holdt foredrag og svarte på mange spørsmål. Det ble en flott kveld med omlag 150 personer i salen.

Vi i HHT er svært godt fornøyd med årets høstmøte. Helseminister Bent Høie formidlet kunnskap og helseutfordringer på en rolig og god måte. Og var svært tydelig på at den aktiviteten vi i turistforeningene rundt i landet legger tilrette for er svaret på veldig mange av de store utfordringene som ensomhet, stillesitting og overvekt. Han holdt et godt foredrag og så åpnet han for spørsmål fra salen. Og det var en engasjert forsamling som brukte muligheten til å stille gode spørsmål og derfor ble mange temaer belyst. 

Etter helseministerens time var det kaffepause og etterpå ble det informasjon fra vår administrasjon om vårt turprogram for 2020 både for barn/unge og voksne og litt om vår hytteutvikling. Styrets nestleder Bente Sund Langøigjelten som leder vårt dugnadsarbeid med stier informerte svært engasjerende om arbeidet som er utført i 2019. Det ble også vist en flott film laget av Olsrud media om hvordan de hjelper oss med snekring av lemmer til våte stier.

Takk til alle som kom og til alle som bidro til at dette ble en inspirerende novemberkveld!