Løypestatus 21. februar

Fredag 21. februar: Hedmarksvidda har fått et lag med nysnø og løypene kjøres fredag morgen. Supre løyper og våre tre serveringshytter er åpne hver dag i uke 8. Nå kan du også gå mellom Lavlia og Hamarsæterhøgda + fra Bringbu til Raudfjellet (men unngå tømmerveien).

Løypekjørerne på Hedmarksvidda kjører løyper jevnt og trutt. Følg med på skisporet.no for siste nytt. Merk deg løypene som er nevnt i ingressen. Løypa fra Bringbu og direkte opp mot Raudfjellet går på en vei som er brøytet og der det nå foregår tømmertransport. Vi anbefaler derfor å gå den østlige traseen som er noe lengre, men tryggere/roligere.

Det er meldt litt nedbør natt til lørdag og etter det blir det ei bra helg værmessig. Følg med på vår værinformasjon på Stenfjellhytta og vurder turmålet ditt ut fra informasjon om gradene mht type nedbør. Et tips da kan være å kjøre litt lenger inn for å komme til snø.

OBS! Vollkoia Turløyper kjører turløypene med ei løypemaskin som ikke er synlig på skisporet.no fredag morgen, da den andre maskina er opptatt med hovedlandsrenn på Nybygda skistadion. Kjeltåsen-Brumund kjøres fredag kveld.

Turboløypa fra Monaplassen til Lageråkvisla har aktivitetsposter. Alle tre serveringshyttene barnekrok med tegnesaker, spill og leker.

Vi anbefaler å følge disse facebook-sidene: Hedmarken Turistløyper, Visit BudorVollkoia Turløyper, Espa IL og Pruterud (Åsbygda IL). Her legges det ut fersk info om løypeinformasjon/status. 

Følg med på vårt webkamera og værstasjon som ligger nederst på vår nettside hht.no.

Link til skisporet.no (Hedmarksvidda)

Skiløypene ved Målia onsdag 19. februar 2020.
Skiløypene ved Målia onsdag 19. februar 2020. Foto: Monika Thoresen

Annen nyttig informasjon:

Informasjonstavle på Gåsbu.
Informasjonstavle på Gåsbu.