Løypestatus 17. januar

Slik så det ut på Budor torsdag 16. januar. Det er lov å håpe på lignende dager i helga.
Slik så det ut på Budor torsdag 16. januar. Det er lov å håpe på lignende dager i helga. Foto: Inger Brøndbo

Fredag 17. januar er det våt nedbør på Hedmarksvidda, men lørdag og søndag ser vesentlig bedre ut. 

Helge Kartomten i Hedmarken Turistløyper melder om at det har regnet på Gåsbu fredag morgen, men man skal ikke mye høyere opp før det har kommet som snø. Kartomten melder om 5 cm nysnø på Lageråkvisla, og 10 cm nysnø på Målia og Stenfjellhytta. Det er spennende å se hvordan det utvikler seg de neste timene. Helge vil se an forholdene, og hvis det er veldig bløtt i nederste delen av løypa, vil han avvente med å kjøre der til litt utpå lørdagen. Følg med på skisporet.no

Løtenløyper kjører løypene ved Budor fredag formiddag.

Vollkoia turløyper la ut dette torsdag 16. januar: "Løypemaskina er nå i orden igjen. Løyper blir kjørt som normalt fremover.
Førstkommende lørdag arrangeres Furnesrennet. Da er det mulighet for å ta seg en fin tur i løypene og samtidig være tilskuer. Skirennet har start og mål i Nybygda."

Turboløypa fra Monaplassen til Lageråkvisla har aktivitetsposter. Alle tre serveringshyttene barnekrok med tegnesaker, spill og leker.

Vi anbefaler å følge disse facebook-sidene: Hedmarken Turistløyper, Visit BudorVollkoia Turløyper, Åsbygda IL Ski og Espa IL. Her legges det ut fersk info om løypeinformasjon/status. 

Følg med på vårt webkamera og værstasjon som ligger nederst på vår nettside hht.no.

Link til skisporet.no (Hedmarksvidda)

Annen nyttig informasjon:

Informasjonstavle på Gåsbu.
Informasjonstavle på Gåsbu.