Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Bergans kommer på Naturens hus 23. februar

Søndag 23. februar kommer Bergans til Naturens hus for å gi turklærne dine et lenger liv!

Har du fått en rift i vindjakka, et hull i skibuksa, mangler tursekken en beltespenne eller har du andre ødelagte turklær som bare har blitt liggende bakerst i skapet? Da kan du ta det med til oss.

I februar skal Bergans og studenter fra motefagskolen Esmod reise på tur med sybilen og tilby reparasjon av turklær og -utstyr til turglade nordmenn. Dette gjør de fordi de ønsker å sette fokus på viktigheten av å forlenge levetiden til produktene og for å skape engasjement rundt et mer bærekraftig forbruk i Norge.


Søndag 23. februar kommer sybilen til oss i Hamar og Hedmarken Turistforening på Naturens hus!
Fra kl. 11.00-15.00 tilbyr sybilen reparasjon av turklær av alle merker som kan fikses på stedet. Reparasjonene som utføres koster 100 kr per produkt. Man kan betale med Vipps. Større reparasjonsjobber på Bergans-produkter kan leveres inn til reparasjon til ordinær pris. Bergans samler også inn brukte turklær til ombruk.

– Vi opplever at folk er veldig glade i turklærne sine og at de gjerne vil ta vare på dem. Utfordringen er ofte at de ikke vet hvor de kan få hjelp. Derfor inviterte vi Bergans’ sybil hit til oss på søndag, og håper at det vil bidra til å skape et engasjement rundt et mer bærekraftig forbruk.

Tidspunkt: Kl. 11.00-15.00. Kom når det passer deg. Man kan levere produktet og hente det igjen i løpet av dagen, eller en annen dag hos HHT etter avtale.

Sted: Naturens hus (Aluvegen 42, 2319 Hamar).


Følg turen på Instagram: @bergans_esmod og @bergansofnorway

Velkommen!

Kontaktperson: Knut Einar Nordhagen, tlf 977 80 304.

Fiks alt, alltid