Hyttene våre åpner 11. juni

Nå klargjør vi hyttene for åpning!
Nå klargjør vi hyttene for åpning! Foto: Helge Stikbakke

Overnattingshyttene våre er nå klare for forhåndsbestilling og alle åpner torsdag 11. juni! Endelig kan vi invitere til overnatting på våre hytter igjen. Sommerens viktigste budskap er at ALL OVERNATTING MÅ BESTILLES PÅ FORHÅND!

Alle som skal bo på hyttene våre fra 11. juni og utover må bestille i forkant. Det er ikke mulighet for drop-in eller dagsbesøk.

Dette er fordi det er viktig å sikre smittesporing, og da må vi ha oversikt over alle som har bodd på våre hytter. DNT har utarbeidet en instruks for smittevern på hyttene og en utfyllende smittevernplan. Denne er dynamisk, og endrer seg etterhvert som rådene fra helsemyndighetene endrer seg. Les oppdatert informasjon her: DNT COVID19

Vi i HHT har lagt opp til bestilling pr seng og alle senger er lagt tilgjengelig for bestilling. Vær oppmerksom på at mange av våre hytter er små og man må finlese informasjonen som ligger på hver hytte på UT.no før man bestiller.

Man betaler ved bestilling og nå er prisene for overnatting på våre hytter endret. Les mer om priser og hyttene våre på denne siden HHTs hytter.  Du bestiller overnatting ved å gå inn på den enkelte hytte på UT.no og derfra videre til Bestill overnatting.

Denne sommeren er det ikke mulig med dagsbesøk eller drop-in. 

Leirsteder/gruppehytter bestilles fortsatt via vårt kontor. 

Fløtdamkoia
Fløtdamkoia Foto: Aud Norstad