Ditt medlemskap betyr mye!

Er du blant de som denne våren setter ekstra pris på alle de merkede stiene i vårt område? HHT feirer 90 år i 2020, og det er gledelig å se så mange ute på tur i vårt nærområde dette året. Nå håper vi du vil støtte vårt arbeid ved å bli medlem! 

Som medlem i Hamar og Hedemarken Turistforening får du en rekke rabatter og andre medlemsfordeler,  samtidig som du støtter foreningens tilretteleggingsarbeid med hytter, stier og løyper på Hedmarken. HHT arrangerer også kurs, fellesturer og leirer for barn og unge. Du støtter i tillegg Turistforeningens arbeid for å fremme friluftslivet blant barn og unge og for vern av natur og miljø. Medlemskapet følger kalenderåret 2020.

Godt merkede stier gjør at mange flere tør å gå på ukjente steder og oppdage nye fine plasser i vårt område.
Godt merkede stier gjør at mange flere tør å gå på ukjente steder og oppdage nye fine plasser i vårt område. Foto: Bente Langøigjelten

HHTs eget medlemsblad HHT-nytt kommer  to ganger i året  med turprogram og artikler. Dessuten får du DNTs årbok og seks utgaver av magasinet Fjell og Vidde tilsendt i løpet av året.

I HHTs egen butikk får du gode medlemsrabatter på blant annet turboka "90 turer i Stange, Løten, Hamar og Ringsaker" og diverse turutstyr. I butikken kan du også melde deg inn. 

Turboka gir nye turtips.
Turboka gir nye turtips. Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Hamar og Hedemarken Turistforening er en av 57 medlemsforeninger i Den Norske Turistforening. Det betyr at du som medlem i HHT får DNT-medlemsfordeler over hele landet.

Et medlemskap i DNT har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge.