Gjør deg klar for sommerturene med digitale friluftskurs

Vi har rett til å ferdes, raste og høste mer eller mindre fritt i utmark. Men hva er utmark? Og hvilke plikter har vi når vi ferdes i naturen?
Vi har rett til å ferdes, raste og høste mer eller mindre fritt i utmark. Men hva er utmark? Og hvilke plikter har vi når vi ferdes i naturen? Foto: Jan Schrøder

For å bidra til at folk kan få en flott, trygg og opplevelsesrik sommer i eget land har vi i DNT laget en digital kurspakke basert på våre ferskingkurs. Kurspakka består av 6 moduler og er helt gratis å ta. 

Ja, vi er helt enig i at friluftsliv gjøres best utendørs! Likevel har vi laget noen digitale friluftskurs du kan ta for en fin, trygg og spennende friluftsopplevelse. Gjennom denne kursrekka vil vi bidra med nyttig kompetanse, tips og triks til hvordan drive et lavterskel friluftsliv. Alle kursene baserer seg på turer i lavlandet. Modulene kan tas separat, men til sammen tror vi dette gir et godt grunnlag for å ta skrittet ut, og kanskje til og med overnatte ute for første gang. Lykke til, og god tur!