Høstferie i Hamarregionen

Målia siste uka i september
Målia siste uka i september Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Fredag 2. oktober starter høstferien i Hamarregionen. Mange har fri hele uka, og vi regner med mange  tilreisende til vår region disse dagene. Her har vi lagd en nettsak med turtips og inspirasjon:

Besøk serveringshyttene på Hedmarksvidda: Målia holder åpent både lørdag og søndag begge høstferiehelgene kl. 11-15 og Lageråkvisla begge søndagene. Høstsesongen avsluttes 11. oktober. Da er serveringshyttene stengt fram til 2. juledag (evnt litt før jul hvis skiforholdene tillater det).

Siste innspurt for årets turposter! Sesongen avsluttes 15. oktober. Deltakerpremiene til barn og unge kan hentes i kommunenes servicekontorer og brukes i Ankerskogen svømmehall

Turfolk og jegere viser hensyn til hverandre, og alle kan være på tur selv om det er jakt: Høsten er for alle - vis hensyn til hverandre!

Fellesturer: Søndag 4. oktober har vi åpning av Lageråarunden. Samme dag er det fellestur  langs Stasjonsstien fra Stange til Tangen. Se aktivitetskalenderen lenger ned i saken.

Vi anbefaler fortsatt turboka "90 turer" og turforslag på ut.no. Ta turene i fjellet nå før snøen legger seg! Og du rekker fortsatt noen hytteovernattinger på hyttene våre (husk å bestille på forhånd). Har du med barn ut på tur, kan vi anbefale å hente tips og inspirasjon i turappen for barn KulTur. 

Vi ønsker alle gode turopplevelser!

Skrevet av Margrete Skjeseth 30. september 2020