Nye butikklokaler!

Presselansering av nye lokaler 22.10.20.
Presselansering av nye lokaler 22.10.20. Foto: Simen Prestaasen, Hamarregionen

Vi i HHT har lenge vært på jakt etter nye lokaler til vår butikk i Hamar sentrum. Nå har vi en gladnyhet! 

Torsdag 22. oktober inviterte vi lokalpressen for å spre det glade budskapet! Kari Uglem (reiselivssjef i Hamarregionen) og Ingunn Hagen (daglig leder Turistkontoret) + Kristen Bartnes (styreleder HHT) og Margrete Ruud Skjeseth (daglig leder HHT): 

Nå forbereder vi samboerskap med Hamarregionen Turistkontor og innflytting 1. februar til Strandgata 45, hjørnelokalet i Kvartal 48 der Sverres gate kommer ned til Strandgata. Hurra!

Nå skal vi felles kunne ønske velkommen til regionen for alle både fastboende og besøkende! Turistkontoret var tidligere på Østre torg, men har den siste tiden vært i midlertidige lokaler i Midtbyen park. Vi i HHT har hatt vår butikk i svært små lokaler på Østre torg siden mars 1999. 

De nye lokalene skal nå pusses opp og klargjøres slik at det blir et åpent fellesareal når man kommer inn døra. Vi i HHT skal ha vår butikk inn til høyre og gleder oss til gode vinduer, mye luft og mye bedre plass slik at vi nå kan ha et større vareutvalg. Og sammen med Turistkontoret gleder vi oss til å finne smarte, glade og praktiske løsninger på de nye lokalene.

Vi håper dette blir en god profilering og møteplass slik at mange blir ennå bedre kjent med vår flotte region. Vi gleder oss! 

Styret i HHT på befaring nye lokaler i Strandgata.
Styret i HHT på befaring nye lokaler i Strandgata. Foto: Margrete Ruud Skjeseth