Overnattingshyttene: Nå må du bestille hele hytta

Overnattingshyttene våre er låst med DNT standardlås
Overnattingshyttene våre er låst med DNT standardlås Foto: Margrete Ruud Skjeseth

På nyåret har styret i HHT bestemt alle overnattingshyttene våre nå kun kan bestilles som hele hytta og ikke pr enkeltseng som i 2020. Dette er ut fra smittereglene. Fra nå og foreløpig fram til 1. mai kan du som er DNT-medlem bestille og selv ha styring på hvem andre som kan være med. Ingen har lov til å bruke hyttene våre uten å ha bestilt på forhånd. Det er fortsatt ikke tillatt med dagsbesøk.

Styret i HHT har bestemt at den som bestiller må være DNT-medlem og derved ha mulighet til å deponere på DNT-nøkkelen. Så bestemmer denne hvem han kan ta med seg - og dette må jo nå henge sammen med gjeldende nasjonale regelverk om hvem man kan være på hyttetur sammen med. 

Vi har valgt denne pris-strukturen:

Det koster kr 560,- pr døgn for ubetjent hytte og 660,- pr døgn for selvbetjent hytte (fra kl. 12:00 ankomstdag - kl. 12:00 avreisedag). For ubetjente hytter er det samme prisnivå som det ville kostet for 2 voksne DNT-medlemmer å bo der. Prisen for de selvbetjente ligger litt høyere pga økt tilrettelegging og standard. Vi håper for forståelse for dette prisnivået. Max antall personer pr hytte er antall senger denne hytta har.

For å bestille må man gå inn på den enkelte hyttes beskrivelse på ut.no og klikke videre til Bestill overnatting. Se oversikt over alle våre hytter:HHTs hytter

Soverom Savalsætra.
Soverom Savalsætra. Foto: Jan Johnsrud