Vintertips i mars

I fine spor ved Raudfjellet/Øyungen
I fine spor ved Raudfjellet/Øyungen Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Mars kan være både vinter og vår. I denne nettsaken ønsker vi å inspirere til vinterturer:

Langturer på ski


Mars er en ypperlig måned for å gå en eller flere langturer på ski. Vi i HHT skulle ønske vi kunne invitere til fellesturen Sjusjøen-Gåsbu som vanlig første lørdag i mars men smittevern-regelen om å ikke ha arrangement med deltakere fra mer enn en kommune gjør at vi måtte avlyse turen. Derfor oppfordrer vi alle til å organisere seg en egen langtur for løypene ligger der og venter og det er massevis av gode turforslag som du kan velge mellom. Her er noen tips til langturer med varierende lengde i vårt område. Husk også at hvis det er skare kan du gå turer du kan skape helt selv!
​​​​​​​Vi har også lagt ut digitale vinterturposter som du kan kvittere på når du er på langturer: DIGITALE VINTERTURPOSTER

Glad stemning på Sjusjøen-Gåsbu
Glad stemning på Sjusjøen-Gåsbu Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Digitale friluftskurs

Gjennom denne kursrekka vil vi bidra med nyttig kompetanse, tips og triks til hvordan drive et lavterskel friluftsliv om vinteren. Alle kursene baserer seg på turer i lavlandet. Modulene kan tas separat, men til sammen tror vi dette gir et godt grunnlag for å teste vinterfriluftsliv. Kanskje du til og med vil teste overnatting ute for første gang? Lykke til, og god tur!

Her er kurspakka!

Kul Tur-appen med vinterversjon!

Turboløypene står klare!

Vi har satt opp turboløyper med aktivitetsposter i alle fire kommunene. Dette passer for barnefamilier og er ment som glade avbrekk undervegs for å gjøre turen artigere. Vi håper dere får til god turstemning i turboløypene våre! 

Klikk her for å skrive tekst.

Foto: Anne Storihle Svenskerud