Ny butikk i Strandgata 45

Innredning og varer snart på plass i ny butikk
Innredning og varer snart på plass i ny butikk Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Vi har hatt intense flyttedager den siste uka og nå er innredning og varer på plass og kunder kan komme og gjøre seg kjent i vår nye butikk og felles lokaler med Turistkontoret i Strandgata 45! 

Flytting fra Torggata 32 til Strandgata 45

Slik har den siste uka vår vært: Onsdag 27. tømte vi butikken i Torggata 32 for varer og satte dem på mellomlagring på Naturens hus. Torsdag kom Sverre Engen og Rolf Kjellmo fra Løten og monterte ned all innredning og skilt. Fredag kom de tilbake og monterte det lange skiltet vårt ute pluss vegginnredningen inne. Lørdag gjorde håndverkerne lokalet ferdig og innflyttingsklart. Søndag fra morgenen ble det vasket og fra klokken 16.00 og til langt utpå kvelden drev vi med innflytting. Aage Vasaasen med bil, tilhenger og drill. Sigrid Melbye Sørum, Anne-Mie Platou, Anne Helga Melting og Margrete Ruud Skjeseth sjauet med glede inn i de lekre og lyse lokalene som nå skal bli ny arbeidsplass for Anne Helga på hverdager, Sigrid på lørdager og Anne-Mie når vi trenger henne (tilkallingsvikar). Kontorer for Knut Einar Nordhagen og Margrete Ruud Skjeseth og all organisasjonsaktivitet som utstyr og møter etc blir værende på Naturens hus. 

Vi er veldig godt fornøyd med de nye tremøblene som vi har bestilt av Erik Nøkleholm - både turistkontoret og vi har nå lekre massive disker med villmarkspanel fra Løten bygdesag som er gråbeiset og tykke furuplater oppå. I tillegg har Erik lagd to flotte bort (ett høyt og ett vanlig) med metallben og bordplata av lerk. Lars Lien har snekret en super karthylle så vi nå tydelig får fram at det er vi som er KARTSPESIALISTEN. Lars er en av HHTs aktive frivillige. Han bor på Ådalsbruk og bidrar med massevis av dugnadstimer både på Kristian Lien-stien i Brynsåsen, på Ilsengstiene, på Lageråarunden og ellers hvor han blir spurt.  

Møbelsnekker Erik Nøkleholm monterer disken vår sammen med sønnen Kristoffer
Møbelsnekker Erik Nøkleholm monterer disken vår sammen med sønnen Kristoffer Foto: Margrete Ruud Skjeseth
Sigrid og Anne Helga flytter inn varer søndag kveld - det går i gleden!
Sigrid og Anne Helga flytter inn varer søndag kveld - det går i gleden! Foto: Margrete Ruud Skjeseth
Reiselivssjef Kari Uglem (t.h.) og HHTs daglige leder Margrete Ruud Skjeseth utenfor de nye lokalene
Reiselivssjef Kari Uglem (t.h.) og HHTs daglige leder Margrete Ruud Skjeseth utenfor de nye lokalene Foto: Knut Einar Nordhagen

Åpning mandag 1. mars kl 12.00

Vi åpner lokalene med noen få inviterte gjester, pressen og ordføreren
Vi åpner lokalene med noen få inviterte gjester, pressen og ordføreren Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Mandag 1. mars kl 12.00 inviterte vi noen få gjester og pressen til å delta på åpningen. Kari Uglem, Margrete Ruud Skjeseth og Kristen Bartnes ønsket velkommen og fortalte om prosessen og ønsket om å få til dette sammen. Dette mener vi gir alle tilreisende og regionens innbyggere en unik møteplass for å bli kjent med våre region der alt ligger tilrette for et aktivt liv med gode opplevelser. Så ga vi ordet og saksa til ordfører Einar Busterud som var svært glad for å kunne offisielt åpne dette felleskapet i Strandgata 45.

Les om åpningstider og annet om vår butikk her: HHT-butikken