Åpning av Farmenkoia

Nye Farmenkoia klar og åpen
Nye Farmenkoia klar og åpen Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Nå kan vi komme med gladnyheten at Farmenkoia er bygd opp igjen etter brannen for to år siden - og nå står den klar og åpen. Vi inviterer til åpningstur/arrangement søndag 15. november!

Vi takker eierne Berit Solum og Eivind Helset på Farmen gård at de fikk Ilseng fengsel til å bygge opp igjen koia. Det er vi i HHT som skal ha oppfølgingsansvar med den åpne koia, og vi har fått Nina Stikholmen Pedersen til å være hyttesjef på dugnad. Nå er DNT-skiltet skrudd opp, hytteboka klar - og turfolket kan stoppe for en rast "innomhus" langs

Ilsengstiene

.

Brisker og bord klare for at alle kan ta en rast eller hvil.
Brisker og bord klare for at alle kan ta en rast eller hvil. Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Søndag 15. november inviterer Barnas Turlag Stange til familietur og åpningsarrangement til Farmenkoia. Alle er velkomne!

Vi møtes ved idrettsparken/fotballbanen kl 11.00 og går sammen 1,2 km inn til Farmenkoia. Det er gode stier og man kan også komme fram med barnevogn. Man kan komme fra mange kanter inn til Farmenkoia og hvis dere ønsker å komme direkte dit, går det helt fint. Turleder er Ragnhild Hørsand, mobil 957 63 017.

Vi fyrer bål og koker solbærsaft og bålkaffe til turdeltakerne. Alle må ta med egen formiddagsmat, den kan evnt lages på bålet (f eks ostesmørbrød i folie). Vi kommer til å leke og ha det moro sammen utenfor koia for der er det et fint og åpent område. Vi holder på et par-tre timer.

Farmenkoia ligger på et åpent område i skogen - fint for lek og moro.
Farmenkoia ligger på et åpent område i skogen - fint for lek og moro. Foto: Margrete Ruud Skjeseth