Turpostsesongen varer til 17. oktober

Turposter 2021
Turposter 2021 Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Turpostsesongen varer tilogmed søndag 17. oktober (siste søndagen i høstferien). Har du fått kvittert på alle de postene du hadde tenkt - eller er det tid for siste innspurt?  

Dette er 10. gang HHT koordinerer turposter i Hamar, Ringsaker, Stange og Løten. Vi er glade for å få til dette hvert år - i svært godt samarbeid med mange i alle disse årene:

  • Kommunene bidrar med innsats, finansiering og kartproduksjon.
  • Frivilligheten bidrar med å finne turmål/poster, merke stier, klargjøre parkeringsplasser, merke og skilte m.m.
  • Sparebank1 Østlandet bidrar med finansiering av deltakerpremiene sammen med Ankerskogen svømmehall, kommunene og HHT.
  • Hamar media IdeTrykk produserer alle trykksakene hvert år.
  • Vang o-lag følger opp den digitale løsningen i Stolpejakten for Hamar. HHT følger opp alt med den digitale DNT-løsningen SjekkUT for Løten, Stange og Ringsaker og legger i tillegg alle turposter inn som turforslag på ut.no.

Vi lager fortsatt et høyt antall trykksaker i tillegg til digitale løsninger og ser at dette er viktig både for skoleklasser, barnefamilier og turgåere i alle aldre. Hamar og Ringsaker trykkes i 12.000 eksemplarer og Stange og Løten i 4.000 eksemplarer. Alt er gratis for brukerne og trykksaker kan hentes i kommunenes servicekontorer, bibliotek, HHT-butikken i Strandgata 45, sportsbutikker m.m.  Sesongen varer til siste søndag i høstferien 17. oktober.

Her er trykksakene:

LØTEN - 10 turposter i Løten

STANGE - 10 turer i Stange

RINGSAKER - 10 topper i Ringsaker - 10 topp turer!

HAMAR - Stolpejakt i Hamar 2021

Premier:

Deltakerpremie til barn og unge t.o.m. 16 år, som har tatt minimum 6 poster (30 stolper), er et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall. Premiebilletten kan hentes i servicekontorene i kommunene innen utgangen av 2021. ​​​​​​​Levér turkortet med koder eller vis fram registreringen i appen for å hente ut billetten som må brukes før utgangen av mai 2022. Premien blir ikke sendt i posten. I tillegg er det forskjellige uttrekkspremier i hver kommune - se mer info om dette på selve trykksaken.

Digitalt registrering av turpostene i Stange, Ringsaker og Løten:

Digital registrering i Hamar:

Benytt Stolpejakten-appen

Arrangører 2021
Arrangører 2021 Foto: Trude Ånnevik