Vellykket HHT Ultra

De historiske vinnerne av HHT Ultra: Sofie Johansson og Øyvind Hasli sammen med hyttesjef på Morskogen, Torbjørn Sæther.
De historiske vinnerne av HHT Ultra: Sofie Johansson og Øyvind Hasli sammen med hyttesjef på Morskogen, Torbjørn Sæther. Foto: Thomas Pedersen

95 km lange HHT Ultra langs Rondanestien fra Savalsætra i Løten til Morskogen i Eidsvoll. Dette var noe helt nytt for HHT, men det ble en vellykket affære takket være flinke frivillige i HHT. Løpsleder Thomas Pedersen har fått mange positive tilbakemeldinger på arrangementet.

-Det var veldig moro å arrangere, og se alle de fornøyde og stolte løperne komme i mål, sier Thomas. 

Raskest av alle var Sofie Johansson, som er tidligere eliteløper i orientering på tida 12 timer 44 minutter. Sofie er også turleder i Barnas Turlag i HHT. Øyvind Hasli fra Lillehammer vant herreklassen og var bare noen få minutter bak Sofie på Morskogen. Øyvind er leder i Fjellsportgruppa i DNT Lillehammer. Emilie Westli Andersen, som også er aktiv på mange områder i HHT Løten krets løp også veldig raskt og kom i mål på 3. plass, rett over 13 timer!

Skryt til HHTs frivillige

Til kondis.no sier Sofie: -Tusen takk til alle arrangører av løpet med Thomas i spissen og alle de flinke stifadderne i HHT som holder stiene godt merka og fint rydda.