Kom deg ut-dagen søndag 5. september

Brumundsjøen sett fra Brumundkampen.
Brumundsjøen sett fra Brumundkampen. Foto: Tore Nilsen

5. september 2021 er det klart for en ny Kom deg ut-dag med DNT. Dette er Norges nasjonale turdag, med arrangementer over hele landet. Vi inviterer til turer og aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag, og oppfordrer alle til å komme seg ut på tur denne søndagen. 

På grunn av den usikre smittesituasjonen i Hamarregionen for tida, så er vi nødt til å planlegge annerledes enn vi pleier til Kom deg ut-dagen i høst. Vi kan ikke arrangere store familiedager på Åkersætra og Målia i år. Vi oppfordrer til å bruke alle turmuligheter i vårt nærmiljø, og minner om våre 90 turer og turposter. Det er også fint å dra på telttur eller hengekøyetur, så hva med en natt i naturen?

I år inviterer vi i HHT til tre ulike koronatilpassede Barnas Turlag-turer denne søndagen.  I Ringsaker blir det topptur til Jomfruen, i Hamar blir det topptur til Brumundkampen og i Løten blir det tur til serveringshytta på Målia.

Den planlagte soppturen i Stange må dessverre avlyses pga mangel på sopp i skogen, noe manglende nedbør den siste tida må ta skylda for.

Samtidig oppfordrer vi alle til å bruke søndagen som et startskudd for turhøsten, og dra på søndagstur på egenhånd. 

Her er mer informasjon om våre tre Barnas Turlag-turer:

Ingen kommende aktiviteter.

For voksne er det denne fellesturen som gjelder på Kom deg ut-dagen:

Ingen kommende aktiviteter.

God tur!