Onsdagsgruppa på Spidsbergseter 23.08 - 26.08.2021.

Foto: Sidsel Gotaas

Ennå en gang fikk vi oppleve å komme på fjelltur med Onsdagsgruppen i HHT.

Tekst: Sidsel Gotaas

Denne gangen ble vi 49 personer og en hund. Vi reiste oppover i egne biler og var fremme på Spidsbergseter til kl. 11 der vi fikk informasjon om dagens turer. Vi ble delt i tre grupper etter vanskelighetsgrad og fikk fine turer ut fra Hotellet. Flaksjølia fra flere kanter denne dagen. Det ble nok en gruppe som ruslet for seg selv i nabolaget også. Nydelig og stille vær. Ved tilbakekomst fikk vi rommene våre og middagene ble servert ved bordene denne gangen på grunn av smittevern. Det tok ganske lang tid å få maten servert, så vi nesten ikke rakk møtet kl. 21 der neste dags turer ble presentert. Været var ikke så veldig lovende neste dag med småregn hele dagen. Men vi reiste av sted i biler mot Muenvannet og gruppe to gikk opp og rundt Bølhøgda. Litt bratt oppstigning og noen utfordringer med store steiner som måtte forseres. En dyregrav fant vi også! Gruppe tre gikk mot Veslefjell denne dagen.

Den tredje dagen var strålende, men vinden var ganske kraftig. Vi kjørte et stykke denne gangen mot Holtesetra og da gikk gruppe en opp på Dynjefjell, mens gruppe to gikk innover dalen mot Svartfjellet. Oppe ved et lite tjern fant vi en flott spiseplass i ly av en liten topp og med utsikt over Dynjefjell.

Tusen takk til våre flinke ledere; Hans Martin, Anna, Laila, Erik, Nils Jørgen og Kari som hadde funnet fine turer og som ledet oss trygt av sted!

 

Foto: Sidsel Gotaas

Skrevet av Harald Normann 29. august 2021