Sommeravslutning på Buttekvern 11.nov. 2015.

Foto: Sidsel Gotaas

I dag hadde vi en hyggelig mimrestund på Buttekvern med 42 personer til stede. Frøydis ledet sitt siste møte og takket for mange fine turer som hun har vært leder for gjennom mange år. Laila Mærde overtar etter henne.

Takk Frøydis!

Tekst: Sidsel Gotaas.

En annen stor takk går til Astri Tallhaug Johansen som har fått laget en ny bok med de fleste av sangene til vår kjære husdikter Hans Peder Narbuvoll fra hans første tur med onsdagsgruppen i 2000. Astri la siste hånd på boken i september, men i dag kom to nye dikt. Høstveven leste Astri for oss. Den andre består av 13 vers, et vers for hver sommertur i år. Det er blitt flere slike sanger. Disse kom ikke med i boken som er på 50 sider i stort format og med mange vakre bilder fra naturen og fra turene våre. Denne er nå til salg i Onsdagsgruppa og i HHT-butikken for kr 150,-.

Etter deilige smørbrød og kringle gikk vi ned i kjelleren der Stein Sørum viste bilder og oppsummerte sommerens turer. Til slutt viste Sidsel Gotaas en film sammensatt av sommerturenes bilder med musikkfølge.

Nå tar vi en pause frem til 16.desember. Da blir det førjulstreff på den store Vollkoia kl.12 etter en tur på ski eller på beina.

De faste skiturene til Blåmyrkoia starter opp den 6.januar. Er det blitt skiføre på det tidspunktet?

Sissel Ravnsborg som har vinterturansvaret oppfordrer oss til å melde fra om når vi vil bake boller og være vert på de to koiene. En vaskedag på Vollkoia blir det også etter 1.desember når elgjegerne har forlatt koia for i år.

I onsdagsgruppen deler vi på oppgavene slik at de blir overkommelige for alle.

Foto: Sidsel Gotaas

Skrevet av Harald Normann 11. november 2015