Høstferietips fra HHT

Foto: Emilie Westli Andersen

Høstferieuka nærmer seg, og her gir vi deg noen tips til aktiviteter!

Turpostsesongen avsluttes 17. oktober

Skutberget.
Skutberget. Foto: Helge Stikbakke

Søndag 17. oktober er den siste dagen du kan kvittere på turpostene i Løten, Stange og Ringsaker - og Stolpejakten i Hamar. Hvis du har tatt alle postene og allikevel ønsker tips og ideer til turer med gode turmål anbefaler vi å bruke nettstedet eller appen UT.no der det ligger massevis av turforslag i vårt nærområde!

Serveringshytter og overnattingshytter

Målia.
Målia. Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Serveringshyttene Lageråkvisla og Målia holder åpent søndager på høsten. De to siste helgene (9.-10. oktober og 16.-17. oktober) denne høsten holder Målia åpent både lørdag og søndag kl 11.00 - 15.00. Lageråkvisla holder åpent søndag 10. oktober og 17. oktober. Etter høstferien tar serveringshyttene pause fram til skisesongen og vanlig åpningsdato er 2. juledag.

Når det gjelder overnattingshyttene våre gjelder dette ut oktober: Smittevernreglene i 2021 gjorde at styret i HHT bestemte utleie av hele hytter fram til 1. november. Det blir endring av dette prinsippet fra den datoen. Mer informasjon kommer. Dagsbesøk er nå tillatt. Les om HYTTENE VÅRE

Den Levende Skogen i Klukhagan

Tavla ved starten av turen - rett utenfor Klukhagan barnehage.
Tavla ved starten av turen - rett utenfor Klukhagan barnehage. Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Fram til 17. oktober kan du oppleve Den Levende Skogen i Klukhagan. Les mer her.

Mat på bål

Foto: Knut Einar Nordhagen

Høsten er en perfekt årstid for å lage mat på bål. Når den kjølige og klare høstlufta kommer, er det godt å ha noe å varme seg på. Spis ute! Lag mat på bål eller stormkjøkken, eller ta med noe godt hjemmefra. Mat smaker ekstra godt ute i naturen. Få inspirasjon til turmat her - gode mattips.

Aktiviteter i høstferieuka:

HHT arrangerer fellesturer for ulike aldersgrupper i løpet av høstferieuka. Les mer om de ulike turene her: