Vil du bli medlem i HHT?

Foto: Sigrid Friis Ruud

Setter du pris på arbeidet HHT gjør for å tilrettelegge for friluftsliv og fysisk aktivitet på Hedmarken? Ønsker du å bli medlem i Hamar og Hedemarken Turistforening? HHT er en medlemsorganisasjon som i 2021 hadde 5643 medlemmer. Vi håper enda flere ønsker å støtte vårt arbeid i 2022, samtidig som man oppnår betydelige medlemsfordeler.

Som medlem i Hamar og Hedemarken Turistforening får du en rekke rabatter og andre medlemsfordeler, samtidig som du støtter foreningens tilretteleggingsarbeid med hytter, stier og løyper på Hedmarken og Hedmarksvidda. Du støtter også Turistforeningens arbeid for å fremme friluftslivet blant barn og unge og for vern av natur og miljø.

DNT-nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen med tilgang til alle DNT-hytter som er ubetjente og selvbetjente over hele landet. Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde den så lenge du har et gyldig betalt medlemskap.

Øyungshytta er en av HHTs 22 hytter.
Øyungshytta er en av HHTs 22 hytter. Foto: Marius Dalseg

Dette arbeidet er du med å støtter:

Skilting og merking av stier er viktig folkehelsarbeid.
Skilting og merking av stier er viktig folkehelsarbeid. Foto: Margrete Ruud Skjeseth

HHT har 22 hytter, både dagsturhytte, ubetjente, selvbetjente, serveringshytter og leirsteder. Disse hyttene trenger vedlikehold og jevnlig tilsyn som utføres av våre frivillige. I 2021 hadde våre hytter over 3000 hytteovernattinger.

HHT har ca. 750 km. merket sti. I vårt område har vi 170 km langs Rondanestien og totalt 750 km med merket og ryddet sti, som står der for alle som ønsker å gå på tur. Skilting, merking, klopplegging av bløte områder, brobygging, bygging og montering av rastebenker og bygging av gapahuker der det trengs en rasteplass.

HHT har ca. 250 frivillige totalt, hvorav ca. 120 stifaddere, i tillegg til turledere for alle aldersgrupper, serveringsvakter på Lageråkvisla, hyttetilsyn og tillitsvalgte. Totalt er det drøyt 10.000 dugnadstimer årlig som utføres av HHTs frivillige.

HHT arrangerer både turer, kurs, medlemsmøter og foredrag, totalt over 100 arrangementer pr. år.

HHT har også en koordinerende rolle for Turposter på Hedmarken.


Vi har et aktivt informasjonsarbeid og turinspirasjon med turforslag, nærturkart, boka 90 turer i Stange, Løten, Hamar og Ringsaker, webkameraet på Stenfjellhytta og nettside og sosiale medier.

HHT hadde i 2021 5.643 medlemmer, hvorav 654 var i alderen 0-12 år og 780 medlemmer var i alderen 13-26 år.

HHT har publisert turinformasjon i området Hedmarken og Hedmarksvidda på UT.no:

Antall hytter: 22

Antall turforslag: 446

Antall turmål/ steder: 291

Antall rutebeskrivelser: 12

Medlemspriser

Familiemedlemskap: 1325,-

Hovedmedlem: 740,-

Honnørmedlem: 580,-

Husstandsmedlem: 405,-

Barnemedlem 0-12 år: 140,-

Ungdomsmedlem 13-26 år: 330,-


Du får altså rabatter på overnatting og mat på alle DNTs 550 hytter over hele landet og en rekke andre lokale og nasjonale medlemsrabatter. Som medlem får du blant annet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Merk at medlemskapet følger kalenderåret. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting.

HHTs eget medlemsblad HHT-nytt kommer to ganger i året med turprogram og artikler til alle medlemmer over 18 år. Dessuten får du DNTs årbok og seks utgaver av magasinet Fjell og Vidde tilsendt i løpet av året.

Se alle medlemsfordelene her.

Medlemsrabatt i HHTs tursenter i Strandgata

Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Kom gjerne innom oss i HHTs tursenter ​​​​​​​sentralt i Hamar for en hyggelig medlemsprat.

I tillegg til generelle medlemsfordeler som gjelder for alle medlemmer i DNT, får du som HHT-medlem 15% på alle varer som koster mer enn 50 kr i vår egen butikk i Strandgata i Hamar. Der får du deponere på DNT-nøkkelen, kjøpt kart, diverse turklær, turutstyr, bøker, kartmapper, hodelykter og du får turinformasjon og en hyggelig turprat med på kjøpet!