Stemningsrapport fra HHTs Friluftsskole uke 25

Foto: Christian Nordhagen

24.06.: Oppdatert med bilder og tekst fra fredagen.

Her er noen bilder og litt tekst fra de ulike dagene på HHTs Friluftsskole på Hamar 20.-24. juni.

Mandag:

Første dagen på Naturens hus ble brukt til å bli kjent med hverandre og med området. Allemannsretten var dagens tema, og det ble quiz, 50-leken og mange samarbeidsøvelser. Til lunsj ble det grillet ostesmørbrød, og frukt og påfyll av drikke var også stas litt senere på dagen! En herlig gjeng!

Foto: Christian Nordhagen
Foto: Christian Nordhagen
Foto: Christian Nordhagen

Tirsdag:

I dag var det kartforståelse, orientering, EKT-løype og frilek med bl.a. fotballkamp mellom deltagerne og lederne på programmet. Til lunsj spiste vi laks og grønnsaker som vi grillet. 

Foto: Kamilla Lome

Onsdag:

I dag var dagen for å bli kjent med forskjellig turutstyr. Deltagerne fikk lære om pakking av tursekk, turbekledning, mat og drikke på tur, før det var klart for å se på ulike måter å overnatte ute på. Både hengekøye, telt, lavvo og tarp fikk de teste, og etter kyllingwok til lunsj gjorde deltagerne seg kjent med og fikk prøve både kniv, øks og sag.

Torsdag:

Første del av dagen ble brukt til lek og moro på Naturens hus, bl.a. "15 gjelder" og "Boksen går". Etter en bunnsolid tacolunsj, var det tid for å gå ned til Ankerskogen svømmehall hvor HIL Svømming ledet ei vanntilvenning- og svømmeøkt i 25 meters bassenget.

Fredag:

Vi startet dagen på Hedmarktoppen og gikk en tur i Furuberget, før vi snudde nesa mot Naturens hus hvor det ble grilling til lunsj. Etterpå var det capture the flag, is og 50-leken før alle fikk diplom for god innsats gjennom uka!

Takk for ei fantastisk uke med en herlig gjeng!