Tur ved Vollkoia 16.des. 2015.

Foto: Sidsel Gotaas

Til tross for blåholke og mange kalde grader, kom 31 personer oppover til Vollkoia der vi hadde en lang hyggestund. Men først måtte vi jo ut på tur! Det var lettere sagt enn gjort for glatt var det! Piggsko og staver var gode hjelpere i dag.

Tekst: Sidsel Gotaas

Etter en velkomsthilsen fra Sissel mintes Astri  Arne Andreassen som døde for noen dager siden rett etter sin 90-årsdag. Hans hadde skrevet et dikt til Arne som nå ble lest for første gang. Arne og Reidun sammen med Astri og Leif startet onsdagsgruppen for 17 år siden og de har hele tiden vært flotte medarbeidere selv etter at de ga seg med det praktiske arbeidet. Vi takker dere alle spesielt og minnes Arne med stor glede!

Også i dag hadde Hans med seg trekkspillet og akkompagnerte til alle 15 versene som han hadde skrevet fra årets sommerturer og for Julekveldsvisa som vi alltid må ha med på samlingene våre før jul. Ellers fikk vi smake mange av de deilige julekakene og annet godt som ble sendt rundt bordene. Egen matpakke var i dag helt unødvendig!

Sissel oppfordret oss til å melde oss som verter og bollebakere på Blåmyrkoia og Vollkoia for de 12 vinterturene. Den første starter 6.januar. Da håper vi at snøforholdene har bedret seg betraktelig for vi ønsker oss jo flotte skiturer!

Grete hadde funnet frem en julelegende av Selma Lagerløf som avsluttet den fine samlingen. Da ønsker vi dere alle en riktig hyggelig og gledelig jul! Vel møtt i 2016!

Foto: Eva Jønsrud

Skrevet av Harald Normann 17. desember 2015