Status på Hedmarksvidda 15.01.16

utsnitt av webkamerabildet 150116 Stenfjellhytta (hht.no)
utsnitt av webkamerabildet 150116 Stenfjellhytta (hht.no) Foto: stenfjellhytta webkamera

Oppdatert status for serveringshyttene og føreforholdene på Hedmarksvidda pr. 15.01. 2016.:  Bra med snø og bortimot hele løypenettet er kjørt.  Fine forhold! Alle tre serveringshyttene er åpne.               

Nå er det på tide å starte skisesongen hvis du ikke har gjort det. Nå er det fine forhold og bortimot hele løypenettet på Hedmarksvidda er kjørt med løypemaskin (både fra Vollkoia, Gåsbu og Budor). Se flott artikkel om løypene som kjøres av Brumunddal og omegn turistløyper fra Vollkoia i Hamar Arbeiderblad 15.01.

LINK TIL SKISPORET.NO

Fredag 15. januar var det -12,5 c midt på dagen på Målia. Merk deg værmeldingen for helgen at det er ikke på langt nær så kaldt i høyden som i lavlandet - men NB det er meldt en del vind så husk å kle deg med vindtett (og ull).

Man kan følge med på effektive grader på yr.no (i nettleser) ved å holde piltasten over gradetallet. F eks Målia søndag formiddag er det meldt -11 grader, vind 6 m/s og da betyr det følt temp (effektive grader) -19.

Status for serveringshyttene:  Alle tre hyttene holder åpent denne helga. Åpningstidene er for Målia kl. 11-15, mens Lageråkvisla og Stenfjellhytta har åpent fra kl. 11-16.