Husk #mittlekeland i sommer

Barn opplever mestring i naturen som  har utfordringer tilpasset alle.
Barn opplever mestring i naturen som har utfordringer tilpasset alle. Foto: André Marton Pedersen

I naturen kan man oppleve alt, bare man har fantasien i sekken. Del dine beste bilder i sosiale medier, og vinn fine premier hele sommeren!

DNT skriver på sine hovedsider: Sommersesongen i fjellet er i gang, og glade turfolk i alle aldre har allerede funnet veien til Den Norske Turistforenings hytter. DNT håper at enda flere vil oppdage at man ikke trenger å legge lista så høyt – det skal fint lite til for å få gode naturopplevelser med barna.

- For de minste er naturen som et stort lekeland, og endeløse muligheter finnes uansett hvor du befinner deg. Det er ikke lengden på turen som er viktigst, men at dere er ute sammen. Bruk dagen til å kikke under steiner og telle maurtuer. La barna bestemme tempoet, sier sjef for Barnas Turlag, Kristin Oftedal. 

Les mer om Verdens største lekeland her.

Joda, lekelandet er for de litt større også. Her henger generalsekretær Nils Øveraas opp ned i lia over Gjendesheim.
Joda, lekelandet er for de litt større også. Her henger generalsekretær Nils Øveraas opp ned i lia over Gjendesheim. Foto: Marius Dalseg Sætre.

HHT-administrasjonen ønsker med dette alle en riktig god tursommer! Oversikt over fellesturer med HHT framover finner du her.