Bæremeis til salgs i HHT-butikken

Foto: DNT

HHT-butikken selger nå bæremeis fra Deuter.

Barnemeisen har regulerbart bæresystem, som er likt systemet Deuter bruker på sine store tursekker for voksne. Dette gir oftest god bærekomfort uansett om man har lang eller kort rygg. De fleste andre modeller blir for korte i ryggen til en person på 185 cm. Kraftig og behagelig hoftebeltet. Stramming av hoftebelte på sider og ikke front gjør at man slipper å stadig etterstramme.

Grei egenvekt og smarte løsninger. Barnet sitter godt på en ekstra polstret bred sitteplate, og vaskbar hake-/hvilepute front følger med. Justerbar sitte- og hvilestilling. Hodet til barn faller ikke under stropper på siden når barna sover, noe som kan være et problem på flere andre modeller. Det er samtidig god plass ved å slakke på sidestroppene om du bærer et litt større barn.
Bæremeisen har integrert soltak som kan festes foran eller skyves bakover, netting sidelomme, støtteben og to lommer med glidelås i front. Meisen er også utstyrt med to praktiske håndtak, som gjør det sikkert og enkelt å holde meisen stødig når man tar barnet i og ut. Med litt større barn kommer de seg inn og ut av meisen selv når den er plassert på bakken. Du slipper da å heise tyngre barn opp og ned. Det ligger også et lite speil i lomme på hoftebelte så du slipper å snu deg for å se junior.

Høy rygg på bæremeis er med på å gi ly og støtte hodet til barnet. Også godt som underlag når du kan legge fra deg meisen så barnet sover flatt uten å tas ut av meisen.
Den nye modellen har avtagbare "stigbøyler" til barnet for lettere å kunne reise seg og bruke beina i meisen.

Volum lomme: 20 liter
Vekt: 3390g
Mål: 88 x 38 x 34 cm
Materiale: Ripstop-Polytex
Farge: Black/granite

Dobbel medlemsrabatt 26.-28. september 2019: 2310,-

Medlemspris: 2800,-

Ikke-medlemspris: 3300,-

Skrevet av Knut Einar Nordhagen 25. september 2019