Som medlem i Hamar og Hedemarken Turistforening får du en rekke rabatter og andre medlemsfordeler,  samtidig som du støtter foreningens tilretteleggingsarbeid med hytter, stier og løyper på Hedmarken. Du støtter også Turistforeningens arbeid for å fremme friluftslivet blant barn og unge og for vern av natur og miljø.

Medlemskapet følger kalenderåret! 

Medlemsfordeler

Som medlem i Hamar og Hedemarken Turistforening får du rabatter på overnatting og mat på alle DNTs 550 hytter over hele landet og en rekke andre lokale og nasjonale medlemsrabatter.

HHTs eget medlemsblad HHT-nytt kommer  to ganger i året  med turprogram og artikler. Dessuten får du DNTs årbok og seks utgaver av magasinet Fjell og Vidde tilsendt i løpet av året.

I HHTs egen butikk får du gode medlemsrabatter på turutstyr.
Det lønner seg å komme seg ut på tur!

Se alle medlemsfordelene her.

Kontingent

HHT benytter de veiledende satsene fra DNT sentralt. Andre lokalforeninger kan ha noe avvikende medlemssatser. Du vil automatisk bli medlem i lokalforeningen der du bor. Hvis du bor utenfor HHTs distrikt, men ønsker medlemskap i HHT, må du kontakte HHT.  

Kontakt HHT

Kom gjerne innom oss i HHTs tursenter ​​​​​​​sentralt i Hamar for en hyggelig medlemsprat.

I tillegg til generelle medlemsfordeler som gjelder for alle medlemmer i DNT, får du som HHT-medlem 15% på alle varer som koster mer enn 50 kr i vår egen butikk i Strandgata i Hamar. Der får du deponere på DNT-nøkkelen, kjøpt kart, diverse turklær, turutstyr, bøker, kartmapper, hodelykter og du får turinformasjon og en hyggelig turprat med på kjøpet!